Bell Schedules » High School/ Monday- Thursday 8:55-3:15

High School/ Monday- Thursday 8:55-3:15

High School/ Monday- Thursday 8:55-3:15
Description / Period Start Time End Time Length
1st Block 8:55 AM 10:15 AM 80 min
Foundations 10:20 AM 10:40 AM 20 min
2nd Block 10:45 AM 12:05 PM 80 min
3rd Block 12:10 PM 1:50 PM 100 min
1st Lunch 12:10- 12:35 12:35 PM 1:50 PM 75 min
2nd Lunch 12:50-1:10 12:10 PM 12:50 PM 40 min
Class Cont. 1:15 PM 1:50 PM 35 min
3rd Lunch 1:25-1:50 12:10 PM 1:25 PM 75 min
4th Block 1:55 PM 3:15 PM 80 min