Bell Schedules » Monday-Thursday (High School): 8:55-3:15

Monday-Thursday (High School): 8:55-3:15

Monday-Thursday (High School): 8:55-3:15
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:55 AM 10:20 AM 85 min
2nd Period 10:25 AM 11:50 AM 85 min
1st Lunch 11:55 AM 12:18 PM 23 min
2nd Lunch 12:37 PM 1:00 PM 23 min
3rd Lunch 1:20 PM 1:45 PM 25 min
3rd Period 11:55 AM 1:45 PM 110 min
4th Period 1:50 PM 3:15 PM 85 min